Marijini obroci

Dragi prijatelji Marijinih obroka, (8. listopad 2021.)

zahvaljujemo vam na prijavi za naš novi projekt Mala djela, velika razlika. Hvala vam što želite postati dio naše priče i zajedno s nama nahraniti sljedeće gladno dijete.  

U privitku vam šaljemo Vodič za učitelje/mlade lidere, s planovima za šest modula; Dopunski izvor koji sadrži odlomke iz bestsellera Baraka koja je nahranila milijun djece; Potvrdu o sudjelovanju u programu koju možete tiskati učenicima koji su završili program te našu uplatnicu na kojoj se nalazi broj računa na koji izravno uplaćujete prikupljene donacije (osim ako ravnatelj zahtjeva da se napravi izdvojeni račun kao što je opisano u Prijedlogu kurikuluma). 

Dodatne sadržaje za projekt možete pronaći na linku https://www.marysmeals.hr/ukljucite-se/superjunaci-marijinih-obroka/, a govore o utjecaju Marijinih obroka na živote djece u najsiromašnijim zajednicama svijeta. 

Na linku https://www.marysmeals.hr/ukljucite-se/mala-djela-velika-razlika/ možete pronaći plakate koje možete preuzeti i tiskati. 

Ako imate pitanja ili želite saznati više o radu udruge Marijini obroci, nazovite nas na broj telefona 01/550 92 50, kontaktirajte nas na info@marysmeals.hr, posjetite nas na stranici www.marysmeals.hr ili uživo u našim info centrima u Zagrebu, Slavonskom Brodu i Požegi. 


Superjunaci Marijinih obroka | Mary’s Meals (marysmeals.hr)


Mala djela, velika razlika | Mary’s Meals (marysmeals.hr)